برطرف کردن نویز در دوربین مداربسته

آیا دوربین مداربسته که استفاده می کنید کیفیتش پایین آمده و نویز دارد؟ آ یا می خواهید بدون هزینه سیستم مداربسته خود را نویزگیری کنید؟ نویزهای الکترونیکی بیشترین و متداول ترین نویزها به شمار می روند، این نویزها کیفیت تصاویر دوربین های مداربسته را پائین آورده و باعث می شوند نتوانیم تصاویر را با وضوح بالا دریافت کنیم.دراین مقاله قصد داریم به معرفی نویز و عوامل به وجود آورنده این نویزها و همچنین راه حل های رفع این عوامل بپردازیم.

نویزهای دوربین مداربسته چیست ؟

نویزهای تصاویر دوربین های مداربسته در دو نوع نویزالکترونیکی و مغناطیسی می باشد. این نویزها شبیه به نقاط  بسیار ریزرنگی در تصاویر مشاهده می شوند که دلیل آن تقویت بیش از حد سیگنال تصویر در نور کم می باشد. از نویزهای الکترونیکی که بگذریم به نویزهای الکترومغناطیسی می رسیم که آنها هم در زمره متداول ترین نویزها در تصاویر می باشند که برای تشخیص این نویزها باید بگویم که به صورت خطوط یا موج در تصویر مشاهده می شوند که بعضی وقت ها هم در طول صفحه دوربین هم حرکت می کنند که دلیل بوجود آمدن این نویزها تأثیر امواج الکترومغناطیسی بر روی دوربین یا افت شدید سیگنال تصویر در طول انتقال می باشد.

چیپ تصویر دوربین های مداربسته حساسیت محدودی نسبت به نور دارند یعنی اینکه مقدار مشخصی نور برای تشکیل تصویر در دوربین مدار بسته نیاز می باشد و زمانی که نور برای تشکیل تصویر کافی نیست یک مدار الکترونیکی به صورت خودکار سیگنال تصویر را تقویت می کند که این تقویت سیگنال باعث می شود نویز موجود در تصویر نیز تقویت شود که به صورت نقاط ریزرنگی در تصویر به نظر می رسد. پس دلیل اصلی بوجود آمدن نویز الکترونیکی در دوربین های مداربسته کم بودن نور در تصویر یا کم بودن حساسیت چیپ تصویر دوربین است برای رفع این مشکل شما باید نور محیط نصب دوربین مدار بسته را افزایش دهید و یا از دوربین هایی استفاده کنید که حداقل نور مورد نیاز آنها کمتر باشد.

جهت خواندن مطالب بیشتر درباره سنسور دوربین های مداربسته اینجا کلیک کنید : سنسور دوربین مدار بسته

جهت خواندن مطالب بیشتر درباره سوالات متداول نصب دوربین مداربسته اینجا کلیک کنید : سوالات متداول در هنگام نصب دوربین های مداربسته

دلایل ایجاد نویز در دوربین ها ی مداربسته

۱ـ درست وصل نشدن فیش های BNC 

 در صورتی که هادی کابل به خوبی به فیش BNC متصل نشده باشد سیگنال شما با افتی شدید به نمایشگر خواهد رسید که خود را به صورت نویزدر تصویر نشان میدهد. برای رفع این مشکل سعی کنید تا جای ممکن از فیش های BNC لحیمی استفاده کنید.

۲ـ طولانی شدن مسیرهای کابل کشی:

هر نوع از کابل تصویر دوربین مداربسته محدودیت خاصی برای طول  کابل کشی دارد.در کابل های RG59 با مغزی مس این محدودیت معمولا حدود ۵۰۰ متر است در صورتی که مسیر شما طولانی شده سعی کنید از کابلی با بالاترین کیفیت شیلد و مغزی استفاده کنید. درصورت طولانی شدن کابل کشی همچنین می توانید از ویدئوبالن اکتیو نیز برای تصویت سیگنال تصویر استفاده کنید.

۳ـ عبور کابل از نزدیکی منابع الکترومغناطیسی :

عبور کابل های تصویر از نزدیکی منابع الکترومغناطیسی مانند کابل های برق، ترانس های برق، موتورهای الکتریکی و… می تواند نویز زیادی در تصویر شما ایجاد کند. در طول کابل کشی باید توجه داشته باشید، کابل شما تا جای ممکن از چنین منابعی دور باشد. سعی کنید برای انتقال کابل ها از سینی و داکت جداگانه استفاده کنید تا با کابل های برق هم مسیر نباشند.

۴ـ گرمای هوا : 

همانطور که می دانید گرمای هوا مقاومت الکتریکی هادی ها را افزایش می دهد و با گرم شدن بیشتر میزان افت سیگنال شما در طول مسیر بیشتر خواهد شد.سعی کنید کابل های خود را تا جای ممکن از تابش مستقیم خورشید و گرمای زیاد هوا انتقال دهید.

۵ـ مشکل در منبع تغذیه :

 منبع تغذیه یا آداپتور هم می تواند یکی از دلایل ایجاد نویز در تصویر دوربین های شما باشد. در صورتی که ریپل ولتاژ خروجی آداپتور زیادتر از استاندارد باشد این امواج در تصویر خروجی دوربین شما تأثیر خواهند گذاشت.

کلام آخر:

در این مقاله به دلایل ایجاد نویز در دوربین های مداربسته و راه حل های رفع آنها پرداختیم . پس از نصب دوربین های مداربسته مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگر ممکن است نواقص فنی و فیزیکی پیش آید،که یکی از این مشکلات می تواند نویزهای تصویر باشد.در صورتی که علاقه دارید درباره سایر مشکلاتی که ممکن است پس از نصب دوربین های مداربسته به وجود آید اطلاعاتی داشته باشید می توانید مقاله مشکلات رایج پس از نصب و راه اندازی دوربین مداربسته

 

خرید دوربین مداربسته

جهت خرید انواع دوربین مداربسته AHD، دوربین های مداربسته تحت شبکه، دوربین های مداربسته منازل مسکونی و … با شماره 02158731 تماس حاصل فرمائيد.

جهت خواندن مطالب بیشتر درباره دوربین های مداربسته تحت شبکه اینجا کلیک کنید : دوربین مداربسته تحت شبکه

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *